Død over Amerika! Død over Israel!

al-Qaeda

USA truer Europa med stort terrorangrep

USA truer Europa med stort terrorangrepDick Cheney, den antatte lederen for Al-Qaeda. Foto: Wikipedia

Den amerikanske terrororganisasjonen Al-Qaeda har via avisen Washington Times fremsatt trusler om et nytt stort false flag-angrep mot Vestmaktene for å få flere land med i okkupasjonen av Mali.

Ifølge den amerikanske avisen Washington Times, som siterer et Jihad-nettsted drevet av CIA, truer den amerikanske terrororganisasjonen Al-Qaeda med nye store terrorangrep rettet mot de land som nå deltar i okkupasjonen av Mali. Trusselen lyder slik:

Svaret er kort: De kommende angrep utført av Al-Qaeda, med Guds vilje, vil finne sted i hjertet av de vantros land, USA, og i Frankrike, Danmark og andre europeiske land som har hjulpet og som hjelper Frankrike, og på andre steder som Al-Qaeda vil gi beskjed om efterpå.

Terrororganisasjonen Al-Qaeda ble startet av CIA under Sovjets okkupasjon av Afghanistan på 1980-tallet. Efter Sovjetunionens sammenbrudd har amerikanske myndigheter holdt liv i organisasjonen med penger, diplomatisk og militær støtte, og amerikanske myndigheter benytter ofte betegnelsen Al-Qaeda når de selv står bak terrorangrep. Det mest kjente eksempelet er terrorangrepet mot New York den 11. september 2001, der ca. 3000 mennesker ble drept da flere skyskrapere ble sprengt med amerikansk militært sprengstoff. USA har åpent benyttet Al-Qaeda-tropper i krigen mot Serbia, i borgerkrigen i Irak, i bombingen av Libya og i den pågående krigen mot Syria. Den øverste lederen for Al-Qaeda antaes å være USAs tidligere visepresident Dick Cheney. Andre kjente medlemmer i Al-Qaedas toppledelse er Dov Zakheim, Benyamin Netanyahu, Rudolph Giuliani, Larry Silverstein og Karl Rove.