Død over Amerika! Død over Israel!

USA

Hillary: Fremskreden demens og epilepsi

Hillary Clintons legejournaler er lekket til media. De viser at Det demokratiske partiets presidentkandidat lider av fremskreden demens og epilepsi. I god, gammel amerikansk tradisjon er den ansvarlige bak lekkasjen død.

Vincent Fleck, far til legen Daniel Fleck, innehaveren av privatklinikken i New York der Hillary Clinton har vært pasient i en årrekke, druknet under et sportsarrangement den 7. august i år, umiddelbart etter et innbrudd i klinikken. Det antas at innbruddet ble utført av CIA, på jakt etter dokumenter som Vincent Fleck skulle lekke til media.

Den 8. august ble så legejournalene likevel lekket til offentligheten gjennom Twitter-kontoen @HillsMedlRecords. Kontoen ble stengt samme dag.

Det antas at Vincent Fleck er blitt kjent med innholdet i Hillary Clintons legejournaler gjennom samtaler med sønnen, og at han forsøkte å arrangere at de svært kompromitterende medisinske opplysningene skulle komme offentligheten for øre før det amerikanske presidentvalget, vel vitende om at han signerte sin egen dødsdom.


Diagnose: fremskreden demens og epilepsi.

Diagnose: fremskreden demens og epilepsi.


Det skal ikke mange oppslag eller mye fantasi til for å fastslå at bare diagnosen fremskreden demens i seg selv i særdeleshet er egnet til å svekke pasientens dømmekraft. Hillary Clinton har i henhold til legejournalene hatt demens-diagnosen siden desember 2012 og burde hatt rikelig tid til å trekke seg fra presidentkappløpet på en verdig måte og å finne en annen kandidat hun ville vært fortrolig med og ville kunnet støtte. Vi kan bare spekulere på hvorfor hun ikke har gjort det. En nærliggende forklaring vil nettopp være at demens svekker dømmekraften. Da blir det krøkkete når pasienten selv skal være den som vurderer egen dømmekraft. En amerikansk president med fremskreden demens og fingeren på atomknappen? Vi håper ikke det blir utfallet av det amerikanske presidentvalget senere i høst.“De lange knivers natt”

I en rapport fremlagt for Kreml den 7. august i år av den russiske utenlandske etterretningstjenesten SVR sammenliknes de mange dødsfallene rundt Hillary Clinton med massemordene på det tyske Nazi-regimets opposisjonelle sommeren 1934, som også ble kalt “De lange knivers natt”.

Som en kuriositet legger rapporten fra russisk etterretning også ansvaret for massakren i Orlando, Florida, der femti homoseksuelle mistet livet, og attentatet mot den unge popsangeren Christina Grimmie (begge natten mellom 11. og 12. juni i år) på kretsen rundt Clinton.

Mer suspekt er mordet på den tidligere presidenten i FNs hovedforsamling John William Ashe den 22. juni i år. Ashe var ført opp som hovedvitne i en rettssak mot Clinton-stiftelsen.Den 10. juli ble den funksjonæren Seth Rich i Det demokratiske partiet skutt ned og drept, 27 år gammel. Han forberedte å avgi forklaring under ed til FBI i forbindelse med byråets etterforskning mot Hillary Clinton.

Advokaten Shawn Lucas døde så under uforklarlige omstendigheter den 2. august i år. Den 28. juni saksøkte Lucas Det demokratiske partiet for å ha manipulert avstemmingen under partiets nominasjon, der Bernie Sanders tapte overfor Hillary Clinton.

Rapporten fra russisk etteretning knytter også to andre attentater til kretsen rundt Hillary Clinton: Victor Thorn, forfatter av en Clinton-biografi, ble funnet skutt, og Mike Flynn, redaktør av nettavisen Breitbart News, ble funnet død den 23. juni i år, samme dag som avisen hans offentliggjorde artikkelen “Clinton Cash: Bill, Hillary Created Their Own Chinese Foundation in 2014”.

Hangen til å rydde reelle eller potensielle tystere av banen har en rik tradisjon i Det demokratiske partiet. Nettavisen Taliban Norge har tidligere omtalt attentatene mot Donald Young, Larry Bland og Nate Spencer og hvordan Det hvite hus henvendte seg til Twitter og fikk TNs Twitter-konto stengt da vi omtalte drapene der.