Død over Amerika! Død over Israel!

Ukraina

Full krig i Ukraina

Det raser nå full krig i Ukraina. De novorussiske frigjøringsstyrkene har åpnet tre fronter mot den NATO-innsatte Kiev-juntaens bataljoner, som flykter fra slagmarken.

Taliban Norge skrev den 6. september i fjor at de novorussiske styrkene hadde som mål å marsjere mot Kiev og å frigjøre hele Ukraina fra den NATO-innsatte juntaen. Denne prosessen er nå begynt og Kiev vil falle om noen uker om NATO ikke setter inn enda flere styrker. De novorussiske styrkene har åpnet tre fronter mot Kiev-juntaen. Novorussiske styrker går nå mot Avdeevka, Mariupol, Debaltsevo og Mariinka. Panserbataljoner fra Kiev-juntaen er i ferd med å evakuere Dzerzhinsk. Krymskoe, Popasnaya og Troitskoe er under angrep.

Motstandshelten Igor Strelkov forklarer i intervjuet over hvordan kampene om flyplassen i Donetsk har artet seg.