Død over Amerika! Død over Israel!

dagens trussel

Forstyrrelse av Wikipedia

3. January 2014

Forstyrrelse av WikipediaIkke forstyrr bonden!


Dagens trussel er ifølge brukeren Apple farmer på norske Wikipedia ingen ringere enn TNs redaktør Ingar Holst. Eplebonden truer med å blokkere IP-adresser han mistenker at redaktøren benytter, fordi, hold dere fast, redaktøren skal ha forstyrret Wikipedia!

Den nest beste måten å møte sensuren i NATO-pedia på er åpenbart å delta i diskusjonene, men dette slår neppe den aller beste måten, som (fremdeles) er rå latter. Her følger diskusjonen for siden om norske nettaviser slik den stod i kveld da det rant over for eplebonden.

Som det fremgår av denne kostelige diskusjonen – som nå i ekte Wikipedia-ånd i sin helhet er fjernet, ja, hele diskusjonen er fjernet – hadde noen skrevet en Wiki-artikkel om TN, som selvfølgelig prompte ble slettet. Så begynte enkelte å spørre hvorfor artikkelen ble slettet. Da begynner moroa. Se portvokterne vri seg:


Et eple. Dette eplet er kun benyttet som illustrasjon og har intet med eplebonden som er omtalt i denne saken å gjøre.

Et eple. Dette eplet er kun benyttet som illustrasjon og har intet med eplebonden som er omtalt i denne saken å gjøre.


Forstyrrelse av Wikipedia 1

Forstyrrelse av Wikipedia 1

Forstyrrelse av Wikipedia 2

Forstyrrelse av Wikipedia 2

TNs redaktør er nå tildelt Den norske Forstyrrelsesordens gullmedalje.

TNs redaktør er nå tildelt Den norske Forstyrrelsesordens gullmedalje.